Presz

Ebben a blogban részben régi játékokat fogok bemutatni,de leszneknéha PS2-es,flash ésnormális Pc játékokis(újabbak).

A nap vicce

A nap vicce

Friss videóim

Friss topikok

2 flash játék(off videó)

2009.05.15. 14:22 Presz

Asszem rájöttem mi a probléma:hogy mint pl.:a képernyőfelvevők nem nagyon vesznek fel videót és gondolom ez is valami ilyesmi(bár őszintén mondva foggalmam nincs:))és a fraps meg valamiért nem érzékeli tehát ebből marha nagy gond lesz.Sajna az összes ilyen régi játék amit a *******-nél töltöttem le(mert gondolom boltba ilyen régi játékokat nem lehet venni, mondjuk amúgy is kb. 20ft lenne) és ezen az oldalon(ja és nem torrentes oldal csak azért nem írtam a nevét mert nem akarom elárulni, de majd elmondom)a játékokat nem lehet felvenni úgyhogy lehet keresek egy másik oldalt.

Na szóval itt van egy vidi addig is:

Na szóval akkor most szólok hogy a következő videóban a Blood nevű játék lesz bemutatva(régi játék).Ja és a Metin 2 is belesz mutatva csak nem a közeljövőben:), de helyette jöjjön egy PS2-es játék a ********* ****** to arms(betűszámpontos csillagok ha valaki ismerné a játékot. de szerintem nem túl közismert

 

Szólj hozzá!

Címkék: flash játék off

A bejegyzés trackback címe:

https://presz.blog.hu/api/trackback/id/tr121112095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása