Presz

Ebben a blogban részben régi játékokat fogok bemutatni,de leszneknéha PS2-es,flash ésnormális Pc játékokis(újabbak).

A nap vicce

A nap vicce

Friss videóim

Friss topikok

A videóról...(Ja meg...)

2009.06.10. 17:44 Presz

..annyit, hogy még 1 rész lesz a Warcraft III-ból és sajnos a kampány részt nem tudom bemutatni mert nem férne bele a videóba.

 

Ja meg:Nemsokára juni 14(számomra ez aug. 29:D):vége az eskolának(mármint a tanévnek) ezért csinálok egy játékbemnutatót egy zsír új játékrol ami az évadzáró lesz.Ebben az évadban azért készül(t) csak 11 játékról bemutató mert későn kezdtem ezért is csináltam nagyon gyorsan a videókat, de a következő évadban már több videó lesz.Tehát ebben az egy két napban még csinálnom keell 3 videót, tehát nem bizos, hogy kész lesz, de megpróbálom befejezni.Tehát(bocs a sok tehátért:)) a Warcraft III befejezés a Pink ******* (nem olyan nehéz kitaláni:)) és a ********* lesz még bemutatva.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://presz.blog.hu/api/trackback/id/tr161177173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása